Här finner Du projekt utförda av oss

Krogar mot Knark

Krogar mot Knark

Krogar mot knark är ett nationellt nätverk bestående av representanter från krogar och myndigheter i 21 kommuner. Dandypark fick i uppdrag att skapa en webbplats för att nå ut till allmänheten och även en platform för att samla inblandade kommuner och myndigheter.

Besök sidan
Finsk Form

Finsk Form

Finsk Form, en kläd- och inredningsbutik i Malmö, har fått en ny hemsida skapad av Dandypark. Det är en liten och enkel sida med information om butiken och även ett bildgalleri.

Besök sidan
Svenska Juiceföreningen

Svenska Juiceföreningen

Dandypark fick i uppdrag att skapa en helt ny webbplats åt Svenska Juiceföreningen. Webbplatsen är inte bara ett ansikte utåt utan innehåller ett komplett uppdateringsverktyg samt inloggning för användare med gemensamma funktioner.

Besök sidan
Sotiris Delis

Sotiris Delis

Storis Delis, politiker i Jönköping, behövde en hemsida för att på ett enkelt sätt nå ut och kommunicera. Hemsidan förmedlar också nyheter, idéer och kommentarer. Integreread med ett komplett uppdateringsverktyg.

Besök sidan
Ciprex

Ciprex

Dandypark har skapat en enkel och stilren webbplats åt Ciprex Food AB. Sidan är kopplad till ett komplett webbaserat uppdateringsverktyg och innehåller även funktioner för att visa vädret i olika delar av världen då det är av stor vikt för verksamheten.

Besök sidan
Örestads Solskydd AB

Örestads Solskydd AB

Dandypark fick i uppdrag att skapa en stilren webbplats åt Örestads Solskydd AB. Utifrån kundens grafiska profil skapades en enkel och lättnavigerad webbplats med viss uppdateringsmöjlighet.

Besök sidan
Vassa Strå

Vassa Strå

Vassa strå är en frisör i malmö som erbjuder de flesta hårbehandlingar. Salongen behövde en enkel webbplats för att kunna nå ut till sina kunder med pris- och kontaktuppgifter samt allmän information på ett smidigt sätt.

Besök sidan
Malmö Akvavit

Malmö Akvavit

Dandypark har skapat en webbplats åt både Sällskapet och drycken Malmö Akvavit. Här hittar du all information om drycken Malmö Akvavit. Webbplatsen är en stilren hemsida med uppdateringsmöjligheter.

Besök sidan