Det finns fler webbplatser på Internet än vad det finns människor på jorden. Att finnas är inte samma sak som att synas...

Vi skapar webbplatser enligt webbstandarder vilket gör dem synliga och tillgängliga för alla.

Webbdesign

En design som är stilren, användarvänlig och lättnavigerad kan vara skillnaden som gör att man får behålla besökaren på sin webbplats. En ny besökare skaffar sig en uppfattning om en hemsida på mindre än några sekunder. Det är därför viktigt att ge besökaren ett bra första intryck av sidan. En design ska dessutom vara anpassad efter den målgrupp man vänder sig till och det syfte man har med hemsidan. Dandypark hjälper Dig med just detta.

Innehållshantering

En uppdaterad webbplats är både attraktivt och intressant för besökaren. Vi skräddarsyr det Du själv vill kunna uppdatera på din webbplats. Vid behov bygger vi hela Content Management Systems. Det gör att Du helt utan kunskaper om webbprogrammering, var som helst och när som helst, kan uppdatera din webbplats.

Sökmotoroptimering

Att finnas ute på Internet är inte samma sak som att synas. Vi bygger Din webbplats så att sökmotorerna placerar den högt upp bland sökresultaten. Detta gör vi genom att följa webbstandarder och se till att Din webbplats har bra struktur och innehåll, samt bra sökord. Dandypark hjälper Dig och Ditt företag att synas på de största sökmotorerna.

Tillgänglighet

En viktigt del i skapandet av en webbplats är dess tillgänglighet. Layout och funktion ska fungera oberoende av webbläsare och operativsystem. Genom att följa World Wide Web Consortiums webbstandarder och separera layout från innehåll blir webbplatsen tillgänglig för alla, snabbare att ladda, bättre sökmotorsplacering och framför allt enkel att uppdatera och underhålla.

Övriga webbtjänster

Förutom hemsidor gör Dandypark även all sorts grafisk formgivning för både webb och tryck.

Är det något du undrar över eller vill fråga? Tveka inte med att kontakta oss.

Vill du se projekt gjorda av Dandypark, gå till våran portfolio.